Om SPC Paraplybutik

SPC Butik är en webbutik för alla som älskar Japanskt hantverkskunnande och Svensk design. Att kombinera dessa båda underbara tankesätt till nya spännande produkter tycker vi ger det bästa av två världar och kulturer. Våra designparaplyer är ett bra exempel på detta.

Här försöker vi erbjuda er att ta del av vår passion för smarta, vackra saker från Japan med hög kvalitet.

Just nu fokuserar vi på vackra designparaplyer, häng med oss i vår passion för fina, snygga, lätta och älskvärda paraplyer.

Scandinavian Pattern Collection är ett gemensamt projekt av ”AND FIKA” (Tokyo Japan) och Swedenstyle (Stockholm Sverige) som startade i februari 2014.

Vi har 35 etablerade skandinaviska designers (Svenska, Finska och Isländska) och vi expanderar fortlöpande. Målet med Scandinavian Pattern Collection är att sprida vår idé om samarbete mellan skandinavisk design och japansk hantverk med olika produkter och marknader. Våra kunder i Japan är bland annat Uniqlo, Isetan, Aeon-gruppen, LOFT, Ogawa paraply, Volvo Japan, Actus och Sangetsu.

Swedenstyle i Stockholm presenterar svensk design och kultur på den japanska marknaden och arbetar med ett antal utvalda skandinaviska designers. Tillsammans bygger och skapar vi ett långsiktigt förhållande med våra samarbetspartners i Japan.

”AND FIKA” i Japan är ett företag som fokuserar på nordisk design, har bra kontakter och starka nätverk genom många års erfarenhet av varumärkesmarknadsföring i Japan.

Scandinavian Pattern Collection på Facebook

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

Rulla till toppen