Glöm inte ditt paraply, eller glöm det?

I denna lilla historia om ett glömt paraply så händer det saker som kanske inte händer varje gång man glömt sitt paraply, så tipset är nog ändå att det är bra att ha med ditt fina paraply i din väska.

Det var en mörk och stormig natt och Rachel fastnade i regnet utan paraply. Hon tog skydd under ett stort skyltfönstertak och försökte hålla sig torr.

När hon väntade på att regnet skulle sluta kunde hon inte låta bli att känna sig frustrerad över att hon glömt sitt paraply hemma. När hon höll på att ge upp och ta en taxi kom en trevlig främling fram till henne med ett vackert och fint paraply och erbjöd sig att följa henne hem.

Rachel tackade ja och medan de gick inledde de en konversation. Det visade sig att de hade mycket gemensamt och när de kom fram till Rachels hus hade de hunnit planera att träffas på en fika veckan efter.

När Rachel såg främlingen gå iväg i regnet, i skydd av det fina paraplyet kunde hon inte låta bli att känna tacksamhet för detta lilla paraply som faktiskt hade fört dem samman.”

Lämna en kommentar

Rulla till toppen